Home

Middelburg | 5 augustus t/m 17 september 201717_caesuur-kaart_tentoonstelling_5-post_version-page1
Op 5 augustus 2017 om 16 u. 30 opent het eerste deel van de vijfde tentoonstelling binnen stel de stad een vraag in ruimtecaesuur aan de Lange Noordstraat 67 in Middelburg met werken van  Jörn J. Burmester en Dani Ploeger. Tentoonstelling #5 loopt t/m 17/09/2017.

In hun werk voor deze expositie stellen Jörn J. Burmester (Berlijn) en Dani Ploeger (Londen / Vlissingen) vragen over angst, media, en activisme in relatie tot Middelburg als kleine stad aan de periferie van het wereldtoneel.

Op donderdag 3 augustus tussen 14:00-14:30 zal boven het Damplein een interventie van Dani Ploeger plaatsvinden. Die zal de basis vormen voor een nieuw videowerk, TERREUR/REVOLUTIE?, dat vanaf 5 augustus in ruimteCAESUUR te zien zal zijn.

Op zaterdag 5 augustus, vanaf 9:00, zal Jörn J. Burmester voor zijn werk 96 Fears acht uur lang door het centrum van Middelburg bewegen terwijl hij een karretje met 96 rode borden, stencils en een spuitbus witte verf voorttrekt. Een deel van deze borden zal later op de dag in ruimteCAESUUR belanden en het begin vormen van een groeiende installatie.

Vanaf 21 augustus [re]presentaties van werken van Hans Bommeljé | Yolanda Roosen.

Zie voor alle projecten van ‘stel de stad een vraag’ www.caesuur-posethequestion.nl  &  www.caesuur.nu.  Zie voor alle individuele projecten: http://www.caesuur-posethequestion.nl/

Klik hier voor uitgebreide context en inhoud van ’stel de stad een vraag . . . ‘.

Geplaatst in: ruimteCaesuurReacties staat uit voor ruimteCAESUUR | stel de stad een vraag | 5de presentatie